Nieuws

17.02.2016

BWaste International BV dealer No-Odour


Opens external link in new windowBWaste International BV is sinds 2003 actief als leverancier van totaaloplossingen voor ondergrondse containers. Naast de levering van ondergrondse containers, levert Opens external link in new windowBWaste ook toegangscontrole systemen en vulstandmeters. Opens external link in new windowBWaste is in de afgelopen 13 jaar uitgegroeid tot marktleider in dit segment in Nederland.

 

Daarnaast voert Opens external link in new windowBWaste ook onderhoud, reparatie en reiniging uit ten behoeve van ondergrondse containers. Hiertoe heeft men de beschikking over een wagenpark van maar liefst 6 waswagens.

 

Al in 2014 heeft Opens external link in new windowBWaste samen met No-Odour producten getest om geurproblemen in ondergrondse containers op te lossen. 

Na diverse producten getest te hebben, zijn diverse klanten in 2015 geholpen met producten van No-Odour. 

 

Ook levert No-Odour vloeibare producten die in de waswagens worden ingezet om de containers te ontgeuren tijdens de wasbeurt.

 

Opens external link in new windowBWaste levert de ScentPatch aan haar klanten uit voorraad voor een optimale ontgeuring van ondergrondse containers die klachten veroorzaken bij gebruikers.